Tänk så bra när man får hjälp med blogginlägg….. Idag kom ett härligt mejl från Jackson som jag bara mååååste förmedla till er andra smiley!

// Helena

Hej

Jaha, då har man fyllt 10 veckor. Inte så märkvärdigt men ändock, en milstolpe smiley

Jag stormtrivs hos Petersons. Det finns alltid någon i flocken som har tid. De har också en hel del trädgårdsmänniskor på tomten, de gräver och låter. Jag är inte ett dugg rädd även om det dånar. Ofta slutar dom jobba när jag kommer ut, helt plötsligt pratar dom med konstig röst och sätter sig ner och vill snacka med mig. Då brukar jag ge dem ett par minuter av min dyrbara tid innan jag drar iväg på viktigare saker. Exempelvis så ”hjälper” jag matte att rensa rabatten. Hon säger att vi har olika definition på hjälpa. Det är tydligen bara vissa växter som man ska ta bort har jag förstått 😉

Flocken är oftast hemma med mig. Men vi har faktiskt varit på restaurang. Bilden som jag skickar med är därifrån. Jag sov i och för sig nästan hela tiden men det var kul ändå. Matte säger att jag är världens coolaste, men vadå, om bara hon är med så är det väl inget att vara rädd för ?

Varje morgonen väcker jag matte genom att skälla till så att hon vaknar. Då går vi upp för jag är jättekissnödig. Jag har ju hållit mig hela natten. Idag var det så regnigt så efter första kissen så tyckte jag att det var skönare att kissa inne..hi hi..

Snart ska jag få träffa lite kompisar. Matte säger att det bara är några veckor kvar. Min första date ska bli Maggie, en brun liten labrador tik som bara är lite äldre än jag. Det ska bli spännande. Hon brukar spana in mig när jag går förbi, då vickar jag lite extra på rumpan;-)

Nej, nu har jag inte tid att skriva mer, måste ut och lattja lite.

Pussa alla,

Jackson