Nu när vi ändå är igång och visar bilder på alla fina valpar (stora och små) tycker jag att Billie Jean också ska få vara med på ett hörn.

Hon har premiärbott en natt hemma hos sin nya familj. Igår åkte hon tåg med sin matte Lotta. Oj, det var spännande och gick jättebra. Sen hamnade hon i den stooora staden Stockholm. Billie fick åka hiss….. hu, det var jätteläskigt…. det blir nog till att öva på det innan det känns helt ok.
Väl hemma i sitt nya hem var det många saker att upptäcka. T ex fanns det en annan hund i lägenheten. Den var konstig för den ville inte leka, den ville bara härmas. Då blev Billie arg och började skälla smiley (hi, hi, hi…. hon såg sin egen spegelbild och det var inte lätt för henne att förstå att det var sig själv hon såg…. stackarn smiley).

Billie sov och grymtade/snarkade gott hela natten medan hennes matte sov oroligt. Det är inte lätt att koppla av när man har en ny valp i huset. Man ligger på helspänn och väntar på minsta kiss-/bajssignal.

Nu är Billie Jean åter hos oss och hon längtar redan till nästa vecka när hennes matte kommer och hämtar henne igen. Då ska hon få göra om äventyret smiley!

// Helena

Här ligger Billie Jean och väntar på nästa veckas äventyr!