En mamma är en person som alltid finns där för dig, i knepiga, jobbiga och roliga situationer. Hon kan bli riktigt arg på dig om du gör något dumt, men älskar dig i alla fall. Hon behöver inte vara den som bar dig i magen, eller som hjälpte dig till livet! En kvinna du tycker mycket om kan vara mer av en mammafigur för dig än din biologiska mamma.
Min mamma är utav människosläktet och jag? Ja, jag är en Portugisisk Vattenhund (men min familj säger att jag lika gärna skulle kunna vara en människa, för jag förstår så mycket)!
Som jag skrev i det tidigare inlägget så älskar jag min mamma, hon heter Helena Ekström. Vi gör aaaallt tillsammans, åker på utställningar, tränar agility, tränar vardagslydnad och bara gosar med varandra mm. Vi är varandras bästa vänner och jag litar på henne fullt ut. Jag vet att jag är lyckligt lottad som har en mamma som älskar mig, hur skulle jag klara av livet utan henne?
Jag och mamma på utställning i Avesta 2009 (Fotograf: Kjell Svensson)
Jag och mamma tävlar på Agility KM på Portislägret 2007

Den enda gången vi inte gör saker tillsammans är när min mamma åker till Göteborg, som jag skrev om i förra inlägget och ni som har läst det inlägget vet vad jag ville! Jag önskade att jag skulle få följa med och hämta min mamma. Och vet ni vad? Jag fick det! Snacka om lycklig jag blev när min mamma kom där!

Jag och mamma vid tåget!

Nä nu ska jag gå och mysa med morsan, hej svejs!

//Selma