(Sofia funderar)…..med att mamma åker till Göteborg för att gå sin Hundfysioterapeut utbildning är att ”Mamma-grisen” Selma blir mer social. smiley Hon som annars anser att det är endast mamma man kan mysa med kommer fram och vill gosa.
Jag brukar försöka få henne att komma och lägga sig i knät för mys, MEN icke! Då lägger man sig hellre hos min kära mor. smiley
Men nu passar vi på och gosar, Selma och jag!!
Det är mysigt att ligga i Sofias knä!

Selma funderar….
Man får inte vara dummare än vad man ser ut! För tänk om inte mamma kommer tillbaka!, kommer verkligen någon ta hand om stackars lilla mig då? Därför är det lika bra att ställa sig in hos lillmatte för hon är kanske tillräckligt dum för att gå på det. Hihihi.
Jag äääälskar verkligen min mamma, ja jag älskar hela min familj (men bara i smyg smiley). Vi är ett bra team hon och jag, det har alltid varit vi två.
Men man tager vad man haver när mamma åker tåg, tror att det är de hon gör för jag har varit med och hämtat henne vid tåget förut. (Hoppas att jag får följa med och hämta den här gången också!)
Du och jag mamma, det vet du!! smiley
En annan sak jag gillar är att åka båt, här är en bild på mig från sommaren 2007!

//Sofia och Selma

Ps. Det finns en annan sak som är bra med att mamma är borta och det är att jag (Sofia) kan passa på att uppdatera! Hihihi. smiley

Ds