….. för idag är valparna 9 veckor unga (!) men vi kan inte ta några veckobilder och inte väga dom.

Tänk att tiden går så faaaasligt fort (ja, jag har säkert tjatat om det tidigare). Vi har planerat den här kullen i ungefär 1 år och nu är det över….. Vi började leta lämplig hane redan förra sommaren och vilken tur vi hade som fick använda oss av Ture….. han är verkligen en toppenkille med en underbar personlighet smiley!

Efter 8 intensiva, underbara veckor har vi gjort vårt. Trots att det är enormt mycket arbete med att föda upp en valpkull har vi njutit av varje sekund. Nu har de nya familjerna tagit över och vi önskar alla ett långt, friskt, lyckligt liv med sina nya familjemedlemmar!

// Helena och övriga Ekströmsflocken

P.S. Vilka de nya familjerna är kan du se om du klickar på Kullar, B-kullen och därefter på respektive valps namn! D.S.

Alice och Maya tillsammans med Denys, Elsa och Billie Jean den 21 augusti

Alice har lagt beslag på lådan som valparna haft hos sig. Det kommer dröja ett tag innan det ligger nya små valpisar i den igen…..