….. en sån finns i huset smiley….. har man väl gått ner för trappan är man inte densamma någe mer. Igår bar kennelmamma Helena både Ruff och Blackie nerför ”Helvetestrappan”. När Ruff och Blackie kom upp igen berättade de att det fanns ett stoooort rum med en konstig manick som sprutade vatten. Manicken blötte ner hela kroppen och sen joxade kennelmamma in en smörja som luktade lavendel.

Det luktade verkligen annorlunda om både Ruff och Blackie….. kiss- och bajs- och valphage- och valplåde- och födelsedoft….. allt var borta.
Dom luktade liksom ……….eeeeeh…….blomma smiley.

Idag försvann både Ruff och Blackie. Det kom, visserligen, trevliga människor och hämtade dom men konstigt blev det för vi är ju vana att hela tiden vara 9 syskon. Förskräckelsen blev stor när kennelmamma lyfte ner oss för ”Helvetstrappan” nu på kvällen.

Det var inte så farligt faktiskt det som väntade i slutet av ”Helvetestrappan” men det tänker vi inte berätta för dom andra. Vi har dragit värsta storyn om vad som väntar, hi, hi, hi…..

Nu vet vi att imorgon kommer våra familjer och hämtar oss. Vi drar mot nya äventyr och det ska bli sååååå spännande smiley!

// Brunella och Jackson

Galen? Jag? Nä, jag har bara blivit lite blöt av vattenmanicken och fått lite jox i pälsen smiley // Brunella

Aaaa, en doft av lavendel når mina näsborrar!

RaggarJackson…. he, he, he!

Nä, jag är Jackson, helt enkelt Jackson. Döpt efter en delfin som strandat i Jacksonville i Usa!