Jamen den här dan har varit nåt i hästväg måste jag säga…… Jag trodde nog att min sista stund var kommen…..

Nu ska ni få höra…… Först satte 2-bentingarna in oss 9 syskon i en konstig stålkonstruktion som kallas för bur. Kändes jättekonstigt för nåt sånt har vi inte varit med om tidigare. Sen satte de buren i en större bur (kallas för bil!). Det började brumma och nog pep alla vi syskon en stund, fast inte så länge för sen somnade vi. När vi vaknade bar 2-bentingarna in oss i ett hus som kallas djurklinik.

Vi syskon bestämde att vi skulle stämma upp i skönsång för vi var glada att vara framme smiley…… hade vi vetat vad som väntade hade vi nog försökt smita istället för vet du vad som hände sen?!?

En tant klämde och kände och vände på oss, en åt gången. En annan tant kom med vääärldens störstaste och läskigaste sprutor. Den ena skulle göra så att vi inte blir sjuka och den andra så att vi kan hitta hem om vi springer bort! Fy tusan, det här tänker jag nog inte göra om igen smiley.

Nu skulle det väl bli lugn och ro, tänkte jag….. Men när vi kom hem väntade nästa överraskning…… jag blev aaaallldeles blöt, fick nåt jox inkletat i håret och sen blev jag blöt igen. Min syster Blackie blev utsatt för samma sak

Nä, fler såna här dar och jag flyttar!!!!!!

// Ruff

Titta så jag ser ut smiley…..

Men det var mysigt när kennelmamma Helena torkade mig torr!

Så var det min syster Blackies tur (eller otur)

Så, det var bättre!

Helenas kommentar: Ja, inte var det meningen att vi skulle åka iväg med alla valparna till djurkliniken för att vaccinera, chipmärka och besikta valparna. Tyvärr, blev veterinären som skulle kommit hem igår sjuk. Allt gick bra och valparna skötte sig utmärkt. Det Ruff menar i sitt inlägg är att de blivit vaccinerade. Dessutom har de fått ett chip med ett unikt nummer insprutat i nacken. Det gör att OM Ruff skulle springa bort går det lätt att hitta hans ägare!

Eftersom Ruff och Blackie flyttar imorgon har vi tvättat dom,
så nu luktar dom lavendel smiley!