Kära, älskade busungar….. nu är det dags att stänga baren för gott. Ja, jag vet att ni fortfarande tycker att jag ska bjuda er på en drink då och då men nu gör ni mig så illa att det faktiskt gör riktigt ont. Dessutom är ni stora nu….. ni har kommit så långt att det snart är dags för er att flytta hemifrån.

Jag är sååååå stolt över er alla, ni är så fina, vackra, glada, busiga och duktiga smiley. En sak jag vill att ni ska tänka på är att försöka låta bli att bita i 2-bentingarna med era pirayatänder….. nä, dom tycker faktiskt inte om det….. dom är så känsliga, förstår ni smiley. Njut av livet, gör lagom många hyss, portisrejsa när ni får tillfälle och kom gärna och hälsa på någon gång!

// Er mamma Alice

Här är jag innan ni kom till!

Det har snart gått 8 veckor sedan ni var så här små, då behövde ni hjälp med det mesta.

Nu klarar ni er själva…. med viss hjälp av 2-bentingarna, förstås, men ni klarar er utan mig…. puss på er, små gullungar!