Mayas brorsa Figo har varit ute på sjön i sommar och Annika (Figos matte) skickade några härliga bilder till oss. Det är så kul när det kommer mejl och bilder från ”våra valpar”. Det har blivit stora killar och tjejer av förra årets kull.

Det är konstigt att tänka att för ca 1 år sedan var det Figo med syskon som bet oss i tårna, gjorde konfetti av tidningspapper, pussade på oss, bajsade här och var, busade runt i valphagen, lekte lejon, väckte oss på morgonen vid 4-5 med körsång (tack och lov sover B-kullen lite längre, de väcker oss inte förrän vid 6- halv7 smiley). Tänk att vi än en gång får njuta av detta underbara men ack så korta valpliv.

Tack, Annika och Björn, för att ni delar med er av er vardag med Figo – det värmer en ”kennelmammas” hjärta smiley!

// Helena

P.S. Ni har väl inte missat Figos egen hemsida: http://frykberg.zoomin.se/index.html D.S.