Ja, som jag har hört brukar ett parti åtminstone ha 2 språkrör. Härmed utser jag mig, Bacardi, till ”Andreman” eftersom Elsa tydligen redan är ”Förstakvinnan”.

Det har kommit till vår vetskap att det döljer sig hemligheter i vår bostad. Att sånt förekommer gillar vi inte!

Vad jag menar? Jo, det finns ett kallt skåp som 2-bentingarna öppnar lite då och då. Vi har upptäckt att det kommer underbara dofter från just det skåpet. Dessutom är det därifrån som den råa levern och äggulan kommer, som vi får varje dag. Vi äääälskar rå lever och äggula smiley. Mamma, moster och storasyster bjuds på godsaker ur ”hemligskåpet” har vi märkt. Dom glufsar i sig nåt som kallas smörgåsskinka varje morgon. Det får dom när stora hussen gör i ordning frukostbrickor (vad nu det är???).

Inte får vi nån smörgåsskinka, inte. Vi får hålla till godo med en slurk ”Mammadricka”, torrfoder och alldeles för lite lever och äggula. Nä, här gäller att kalla samman systrar och bröder till ett möte. Vi måste diskutera hur vi ska kunna ockupera ”hemligskåpet”.’

Upp till kamp, systrar och bröder!

// den förstfödde herr Bacardi (om jag får be smiley )

Här övar vi inför det ”stora tillslaget”

Japp, det är jag som är herr Bacardi! Jag gör inte så mycket väsen av mig men under ytan döljer sig en kämpe smiley