Nja, vi har tydligen inte varit så duktiga på att lära valparna bordsskick. Igår introducerade vi foder som inte var uppblött (de kunde även välja blött foder). Valparna mumsade i sig det med god aptit…… efter att dom undersökt, grävt och hoppat runt i det.
Jag tänkte innan vi ställde ner det torra fodret att:
Åh, så mycket lättare det kommer bli. Uppblött foder kladdar ju fast på golvet men med torrt foder blir det lätt som en plätt smiley. Ack, vad jag bedrog mig….. här nedan har ni bildbeviset.

Du kan ju ta dig en funderare på om vi ägnar sekunder, minuter eller timmar åt städning just nu smiley.

Hur som helst är all tid och energi som vi lägger ner på valparna värda sin vikt i guld för oss. Vi njuter av att ha 9 underbara, sociala, busiga, trötta, glada, bitiga, gosiga valpar i huset. Tiden går fort och vi har bara 2 veckor på oss. Sen kommer dagar då vi med tårar rinnande nerför kinderna förhoppningsvis vinkar ”På återseende” till gosungarna smiley.

Nog med sorgetankar, idag är idag och livet är häääärligt smiley !

// Helena