Pizza…… kebab….. hamburgare…..

Numera serveras det ”Fastfood” (eller snabbmat som det heter på svenska) i det Ekströmska huset. Man får ingen lugn och ro när man ska äta. Nä, här svischar maten in och då är det bäst att äta fort som tusan annars kanske man blir utan mat smiley. Man är tvungen att stå och hänga när man intar sin måltid. Är det så det ska vara, va? Alltså, jag bara undrar? Funderar på att ringa till Sverker Olofsson. Han kanske kan ta upp det i sitt TV-program.

Jag vill egentligen fortsätta äta maten liggandes men det får man tydligen inte. Matpersonalen klagar över att vi biter för hårt i maten. Det är därför vi måste stå och äta…. då kan mjölkbaren glida iväg om vi blir för hårdhänta. Men det kliar ju så förbenat i munnen så det är svårt att låta bli att gnaga lite extra när man får tillfälle smiley!

Nåt som är bra är att vi får komma ut och sträcka på benen och upptäcka nya saker om dagarna. Vi har visserligen fått tillgång till hela köket men att få komma till planeten Trädgården är jättehäftigt smiley. Men jag måste ju säga att frisk luft suger musten ur en. Vi somnar gott när vi kommer in igen!

Hej hopp i lingonskogen!

// Lilla Elsa, språkrör för syskonskaran

Titta, ingen matro alls……

Här är vi på planeten Trädgården!

Här är bröderna Bacardi och ”Kanske en Jackson”. Dom sover så sött tillsammans!