Ja, nu pratar vi inte om någon galapremiär eller filmpremiär….. nä, här är det utepremiär!

Igår på 4-veckorsdagen var tiden inne för valparna att få testa ett nytt underlag. Valparna upplevde det förmodligen som om de kom till en ny planet, planeten Trädgården. När man inte är så stor är allt nytt lite läskigt men samtidigt spännande (skräckblandad förtjusning smiley). Att sätta ner tassarna i det gröna gräset för första gången är en stor grej. Det mesta är nytt, det luktar annorlunda, det finns inget tak, inga väggar, valparna hör nya ljud (t ex fiskmåsar). Då är det skönt att vara tillsammans med syskonen och oss människor.

Valparna hoppade glatt omkring i gräset, smakade på gräset och busade med syskonen. Med jämna mellanrum kröp de upp i knät på någon av oss.

Det blev en kort men händelserik utepremiär för valparna. Det behövs inte mycket för att de ska somna gott efteråt!

// Helena

Fler bilder finns i Galleriet. Valpalbum nr 3!