Nu har chocken lagt sig….. det är inte läskigt längre att vara i köket….. snarare tvärtom. Det är härligt att kunna röra på benen ordentligt, att kunna lägga sig en bit ifrån och somna om det är för varmt hos syskonen, att se och lukta på Selma och Maya…… hm, dom luktar inte mamma men någonting ditåt….. i vart fall känner vi när matsalen har öppnat (dvs mamma är i närheten), när det är Selma eller Maya som är i närheten är det ingen idé att dra igång ”stora matvrålet” för dom bjuder aldrig på käk smiley!

En annan sak som är bra på planeten Köket är att 2-bentingarna kan sitta hos oss. Det är så mysigt att kunna krypa upp i knät hos dom och somna en stund.

När vi inte sover eller äter busar vi gärna med varandra….. vi är som värsta lejonen. Vi jabbar med tassarna, biter på varandra, hoppar runt som värsta gasellerna (hi, hi, hi, nja det skulle i så fall vara en ”nykläckt” gasellunge, ungefär som Bambi på is smiley). Men det är ganska arbetsamt att vara strax över 3 veckor så vi orkar inte vara igång så länge.

De senaste dagarna har vi haft en extra barnsköterska….. hon hette Ebba. Enligt vår Andramamma är det hennes brorsbarn som är 10 år gammal. Ebba älskar djur och hon tog så bra hand om oss när hon var här. Hon var så försiktig och det var så gosigt när hon höll oss i knät.

Vi kanske ses nån mer gång, Ebba. Du hinner kanske hit igen innan vi flyttat till våra nya hem!

// 9 underbara busungar som fått sina stamtavlenamn: Bacardi Breezer, Black Velvet, Berberana Dragon, Blenda Spiritus, Barracuda Rum, Bristol Cream, Billabong Sparkling, Buffalo Trace och Bombay Sapphire – snygga va?!?

Ebba hos valparna!

Mysigt hos Andramamma!

Ebba håller varsamt och säkert i valpen!

Välkommen in i lejonkulan, om du vågar smiley!

Finns det hjärterum så finns det stjärterum (man får bara se upp så man inte råkar parkera bakdelen i en kissfläck eller nåt värre……)