Idag hände det nåt jätteläskigt. Morgonen började som vanligt…. vi vaknade hungriga, åt, bajsade, kissade, lekte med varandra en stund, somnade om.

När vi vaknade nästa gång lyfte 2-bentingarna upp oss och bar iväg oss från vår värld som heter ”Sovrummet”…. helt plötsligt befann vi oss på en helt annan planet som inte alls såg ut som vår vanliga planet….. nja, underlaget kändes bekant….. tidningar och täcke men det såg helt annorlunda ut…. vi blev lite oroliga och ropade på mamma och på varandra. Vi ville vara helt säkra på att ingen kommit bort på vägen. Som tur var fanns alla samlade. Mamma var hos oss en stund men sen gick hon därifrån. Då kom 2-bentingarna och satte sig hos oss – det kändes tryggt så vi lugnade oss snabbt. Det var faktiskt lite spännande att utforska det nya området. Det var mycket större än ”Sovrummet”, liksom luftigare och ljusare och mer ljud.

Det sägs att den nya världen kallas ”Köket”. Här ska vi bo på dagarna tills vi är så stora att vi får komma till ännu en annan värld, den kallas visst ”Trädgården”. Vi har blivit lovade att när kvällen kommer ska vi resa tillbaka till ”Sovrummet”.

// 9 ganska modiga syskon

Här har vi precis anlänt till planeten ”Köket”

Mamma ger oss lite käk så att vi lugnar oss!

Den här 2-bentingen är vår ”Andramamma” för hon hjälper mamma att ta hand om oss, speciellt på natten när vi är hungriga och mamma behöver hjälp att få oss att hitta varsin mjölkkran.

Det här är ”Tredjemamman”. Hon hjälper oss nästan lika mycket som Mamma och Andramamma.

Vår riktiga pappa har vi inte träffat men det sägs att han är en riktigt charmig kille. Han heter Ture. I alla fall har vi en ”Andrapappa” och en ”Tredjepappa”. Andrapappa skyndade sig hem på lunchen för att gosa med oss på nya planeten. Tredjepappa syns i bakgrunden. Han har också suttit och myst med oss men det har inte 2-bentingarna tagit någon bild på.