Det är så härligt för nu när valparna har öppnat ögonen är de, liksom, mer valpar än tidigare. De har upptäckt att de har syskon och att vi finns där. Om man kittlar en valp på kinden ”jabbar” den med tassarna och ibland viftar den även på svansen smiley! De övar även sina röster genom att ”yla” rätt ut i luften. Alice vet att det inte är ett ”jag-är-hungrig”vrål så hon ligger lugnt kvar utanför lådan (gärna på rygg). Att tugga på sina syskon verkar också kul….. undrans vad de smakar?

Det märks att de hör även om inte öronen öppnats (eller är det doften de känner?) för om vi sätter oss vid lådan när valparna sover vaknar de och kommer ”rusande” mot oss.

Vi funderar allvarligt på att slänga ut TV:n för inget går upp mot att ”stirra” på valparna, snusa på valparna, kela med valparna, torka bajs i rumpan på valparna, byta rent i valplådan, hjälpa valparna hitta en ”mjölkkran”, snusa på valparna, torka bajs, kela, stirra, hjälpa till vid maten, titta på dom när dom sover, väga, tvätta bajsiga underlag, ge Alice mat, gå ut med de stora vovvarna, titta på valparna, leka med de stora vovvarna, hjälpa valparna till matbaren, torka bajs, snusa på valparna, roa de stora vovvarna, hjälpa Alice att lägga sig till rätta så alla valparna hittar ett ställle att äta på, torka bajs osv osv osv……….
det här är världens bästa jobb (om ni inte visste det) smileysmileysmileysmiley!!!!

// Helena och övriga familjen

Chicken race? Nä, valprace!

Jag tror jag ska smaka lite bara……