Som äldst i syskonskaran tar jag på mig ansvaret att uppfostra våra småsyskon som nu är 1 ½ vecka gamla. Nja, än så länge är det inte ett så tungt uppdrag för de ligger mest och sover, äter, sk…ter, sover, kissar, sover, sk…ter smiley!

Dessutom får jag inte gå för nära småttingarna men mamma är snäll och låter mig stå och titta på underverken. Dom luktar lite underligt men det är vääääldigt spännande. Jag tycker dom ser så ynkliga ut. Undras just om det kan bli så mycket av dom. Det är liksom inte mycket drag i dom, tycker jag. Jag önskar att dom kunde röra på spirorna lite mer. Men moster Selma intygar att det kommer bli myyyycket värre. Hon tyckte att vi var pest och pina förra året när vi var små. Hon berättade att vi älskade att jaga henne genom huset och att vi försökte bita henne i benen….. hi, hi, hi det hade jag glömt bort.

Som sagt, ni behöver inte känna något ansvar utan jag tar på mig det fulla ansvaret att leka och busa med gullungarna när dom blir stora nog!

// Storasyster Maya

Jag har redan tagit fram leksaker som vi ska busa med!

Så här liiiiten var jag när jag var 1 vecka gammal!