Ja, men valparna växer fort….. i morgon är det dags för vägning. Ingen tvekan om att samtliga gått upp i vikt. Alice är en rejäl mjölk-ko smiley. Det märks när vi är ute och går (ja, hon har börjat lämna valparna kortare stunder). Det liksom hänger och slänger under magen på henne. Jag har tagit mig en rejäl funderare på om det är möjligt att få till en BH till henne men har inte lyckats komma på en bra lösning.

Om alla valparna har ätit klarar de sig utan Alice i åtminstone 1 timme. Då passar Alice på att vara bara Alice och inte mamma. Hon leker på tomten, smyger genom thujahäcken (det är en favoritsysselsättning), ligger på favvoplatsen i köket, följer med ut på promenad (har blivit på kvällarna pga värmen), är gärna med när jag vill öva konster med vovvarna.

Jag tror det är jätteviktigt för henne att kunna koppla av från valparna lite då och då. Hon tittar till dom med jämna mellanrum men om de sover går hon därifrån. Vi håller förstås också koll på valparna så när Alice inte är där hittar man alltid någon 2-benting i valplådan beundrandes de ljuvliga små liven.

Du har väl inte glömt bort att det finns ett Galleri på hemsidan. Där har kullen ett eget album. Jag har fyllt på med nya bilder idag!

// Helena

Alice och jag busar med leksak!

Grrrr……..

Snurra runt, Alice!

Snurra runt, Selma!

Man blir törstig när man lekt och gjort konster!