Äntligen var dagen inne för den stora flytten. Alla mina grannar var i full färd med att förbereda sig inför resan. Det kändes verkligen som det var i sista stunden för det började bli väääääldigt trångt i min lilla lya. Eftersom hissen ut till stora världen bara rymde ett flyttlass åt gången ställde vi oss på kö. Det var så himla spännande för vi visste ju inte vad som väntade men samtidigt hade vi ingen lust att bo kvar i vår trånga håla.

Till slut var det så min tur att ta hissen. Medan den satte igång nynnade jag på en låt som jag hittat på alldeles själv ( smiley !!!! ): I´m a big, big girl in a big, big world……

Hissen stannade, dörrarna öppnades och jag ploppade ut och upptäckte att jag kunde röra hela kroppen utan att det tog emot – det var en underbar känsla. Äntligen fick jag dofta på den som burit runt på mig så länge, känna mammas andedräkt och mjuka tunga som slickade mig ren. Efter en liten stund fick jag dessutom en fantastiskt god middag – det är bara att leta sig fram till ett uttag så kommer en varm, god dryck!

Jag säger bara det: Livet är underbart smiley!

// Lilla Elsa utanför magen smiley

P.S. Det finns fullt av bilder på mig och mina syskon i Galleriet på hemsidan! D.S.