Har du varit gravid med en massa valpar nån gång?
Nähä nä, då vet du inte hur det är att vara toktjock med hängande mage (och juver för all del).
Det finns nog bara ett ord för hur jag känner mig just nu: som en badboll överfylld med luft smiley. Tänk om jag spricker?

Vet du vad? Ungarna har en massa hyss för sig i magen. Dom sparkar än här, än där. Det värsta är när dom sparkar så hårt att det gör ont. Då gnäller jag och försöker komma undan men det fattar du ju att det går inte. Hur jag än försöker gömma mig under hörnbordet i vardagsrummet eller under husses och mattes säng så fortsätter småttingarna att sparka.

Matte säger att jag ska ha kvar bebisarna i magen åtminstone en vecka till men det vete tusan om jag har nån lust med. Det ska i alla fall bli skönt att få ”klämma ut” dom när tiden är inne. Fast då väntar en hektisk tid. Då ska det matas och tvättas och matas och tvättas. Ja, du vet väl att hundbebisar inte kan varken kissa eller bajsa själva. Om jag inte tvättar småttingarna i rumpan kan dom få förstoppning smiley.

Just nu vill jag vara nära nära nära mina människor, speciellt matte. När jag klämde ut förra årets ungar ville jag att matte skulle sitta med mig i valplådan hela tiden så att jag kunde ligga i hennes knä och föda bebisarna. Jag tror jag ska göra på samma sätt den här gången.

// Alice med den stooooora magen smiley

Här ligger jag i valplådan och tar igen mig inför den stora dagen!

Fredrik försöker mysa med mig men Maya pockar på uppmärksamhet. Sofia håller koll i bakgrunden.

Det är skönt att sitta nära husse.