Ja, ibland är mina 2-bentingar just hopplösa. Jag har bett att få låna datorn i flera dagar men eftersom stormatte varit lite konstig de senaste dagarna har hon inte lyssnat på mig. Hm, jag undrar vad hon råkat ut för….. hennes röst låter inte som vanligt, hon sätter ett papper framför näsan tusen gånger varje dag och vet du vad? Då kan hennes nos låta som en trumpet smiley. Hennes ögon är alldeles vattniga och dessutom går hon omkring och ojar sig och verkar tycka synd om sig själv.

Men idag sa matte att hon kände sig lite bättre så nu sitter jag här vid datorn… äntligen! Jag vill ju berätta vad som hände i tisdags. Jag och lillmatte hade bestämt träff med en helkul tjej och hennes 2-benting. Tiza heter min roliga lekkompis. Hon är ganska lik mig men hon är en perro de agua espanol (spansk vattenhund!). Hennes matte heter Jossan. Eftersom det ska komma ”småkryp” ur Alice snart var det här sista chansen att träffas. Sen får vi inte träffa andra vovvar för då kanske småkrypen blir sjuka.

Tiza och jag busade runt i vår trädgård. Vi leker på samma sätt och det är roligt att ha en sån kompis. Efter en stund blev Tiza varm och vet du vad hon gjorde då??? Hon badade i vår damm smiley. Vi brukar bara dricka vattnet ur dammen, inte bada i det, men Tiza är inte ensam om att använda den som badkar….. det har hänt mååååånga gånger att andra kompisar svalkat sig i den.

Tiza har en egen hemsida och blogg: http://tiza.zoomin.se/

Tjingeling, so long, vi hörs!

// Maya smiley

Så här såg det ut när Tiza och jag lekte.