Nu börjar det bli tråååååkigt….. jag vill komma uuuut…… hallååååå, hör ni mig?????…… hallåååå, ser ni hur jag sparkar med tassarna och bånkar med huvudet?????….. jag tycker att min lya börjar bli för liten…… jag kan knappt möblera om här inne…… hur länge till måste jag och mina grannar bo kvar?????

Jodå, lilla Elsa, nog ser vi att du och dom andra bökar runt i Alice mage. Om du tycker det är synd om dig så skulle du se hur det ser ut här ute. Stackars Alice smiley, hon orkar inte gå med på promenader längre utan det är ”zombiewalk” i trädgården som gäller.
Magen rör sig som om hon dansade magdans när hon ligger på rygg eller på sidan – helt ofrivilliga rörelser från Alice sida, kan jag meddela smiley.

Dessutom börjar du och dom andra ta alltmer plats vilket gör att Alice blåsa hojtar till oftare och oftare. Alice som normalt sett har värsta festblåsan eller ”ÄvenomAliceåktebåtöverAtlantenskullehonintebehövakissaförränfleratimmarefterankomst” hi, hi, hi!

Ni får ge er till tåls, precis som vi måste göra. Vi längtar också efter att få träffa er och hoppas dagarna ska gå fort smiley!

// Ekströmsflocken

P.S. När ni kommer ut vill ni ändå ligga tätt, tätt tillsammans! D.S.

Här en bild på A-kullen när de är 2 dagar ”gamla”. Silkeslena och ljuvliga!