Guuuuu, vilken tur…… Jag slipper åka med till Avesta, puh!
Stormatte, lillmatte, Selma och Maya håller på och packar alla saker som ska med till utställningen. Dom ger sig av redan i eftermiddag för dom ska sova över hos Lize med familj så att dom slipper kliva upp i ottan imorgonbitti.
Utanför fönstret vräker regnet ner. Ha, jag är så glad att jag får stanna hemma för regn är, typ, det värsta jag vet. Sofia släpade mig runt kvarteret på förmiddagen. Alltså, hon fick släpa mig ända tills himlen öppnade sig….. då var det jag som tog det långa benet före det korta för då ville jag heeeem.

Nä, jag sitter hellre här under min korkek och luktar på blommorna…. hoppsan, det är ju tjuren Ferdinands replik…… jag skulle ju säga: Jag ligger hellre här med huvet på elementröret och låter magen växa och frodas smiley!

// Alice

Det här är min favvohörna i köket!