….. stön, stånk. Nä, nu orkar jag inte hänga med på några långpromenader längre. Jag gjorde ett tappert försök igår men Selma och Maya tyckte att jag var alldeles för långsam. Men, hallå, jag har faktiskt ett gäng valpar i magen och dom blir bara större och större och större. Det känns som om min mage snart hänger ner i marken smiley (Helenas kommentar: Nja, så illa är det nog inte, Alice, men visst växer magen för varje dag som går).

Inte nog med att magen växer…… dom små illbattingarna ”bånkar” därinne. Ibland försöker jag lugna ner dom genom att slicka mig på magen men det verkar dom inte bry sig om. När det inte fungerar ändrar jag ställning och lägger mig på andra sidan eller på rygg eller på mage. Jag tar en dag i taget och sover så mycket jag kan.

Ja, det är ett bestyr och det ska bli skönt när dom små liven är utanför magen istället för på insidan.

// Alice

P.S. Här kan du se hur min mage såg ut för ca 2 veckor sedan och hur stor den är idag. D.S.

Alice mage den 27 maj.

Alice mage den 10 juni.