…. I lay my hat, that´s my home. Kommer du ihåg låten av Paul Young från (tror jag) 80-talet?

Selma, Alice och Maya har ändrat lite på texten. De sjunger istället:
”Where ever they lay our beds, that´s our home” smiley!

Hi, hi, hi…. jo i fredags var det städning (för typ femtioelfte gången den veckan….. har man 3 vovvar som springer ut och in hela dagarna blir det lite smuts som måste dammsugas upp). När vardagsrummet var städat var det dags för sovrummet. Ut i vardagsrummet åkte vovvarnas bäddar så vad göra? Det är väl bara att parkera sig där istället, tänkte 3 trötta portistjejer!

// Helena

Ska det verkligen vara nödvändigt att städa bara för att det ska komma lite gäster på fredagskvällen? undrar Selma, Alice och Maya

Ja, tänk för att det är det, säger Helena. Fredrik har börjat sitt sommarlov och därför har vi bjudit in släkten för att äta smörgåstårta och jordgubbstårta (Tack, svärmor, för jordgubbstårtorna. Dom var jättegoda!). Då kan vi väl inte ha en massa ”skit” i hörnen heller…..