Nä, dra mig baklänges. Va é de som händer? Känns som ”Hela havet stormar”. Va i hela friden har de för sig därute? Nästan så man blir lite sjösjuk (om man kan bli det när man ligger i en bubbla fylld med vatten). Först kändes det som om jag flög upp i luften. Sen sa det plask och blubb, blubb. Mycket ska man va med om innan ögon och öron öppnas.

// Lilla Elsa i magen smiley

Hi, hi, hi…. nog var det som ”Hela havet stormar” när Alice slängde sig i vattnet för att svalka av sig igår. Det var ju så varmt och när vi gick förbi vattnet var det läge för ett dopp. Ja, alltså inte för oss 2-bentingar utan för 4-bentingarna. Selma badar som en dam (för det mesta). Hon vill att det ska slutta lite lagom så att hon kan gå ut tills hon inte bottnar. Alice vill helst ha klippor så att hon kan slänga sig ut i vattnet. För Maya som inte badade så mycket förra sommaren var det först lite läskigt. Men efter en stunds ”pushande” simmade hon glatt ut efter pinnarna som vi slängde i.

// Helena och 3 badglada vovvar

Selma-käring-dopp smiley!

Alice-hopp smiley!

Maya-feg-propp (nä, hon vågade sig ju i till slut) smiley!

Titta så duktig Maya är när hon hämtar pinnen i vattnet!

Ystra systrar simmar tillsammans!

Rädd för att bli blöt? Håll dig undan från en hund som nyss kommit upp ur vattnet!