Nu har det blivit så där varmt och skönt och soligt igen. Det är den där tiden då bloggandet inte lockar. Hellre vara ute och njuta än att sitta vid datorn. Därför blir jag tvungen att summera lite av det som hände förra veckan.

En av dagarna hade vi sällskap av Tjorven och Båtsman…… nä, förlåt, jag menade förstås Linnea och Tjorven (en softis/tollartik) smiley. Tjorven har en förkärlek att njuta av lerbad. Hon lägger sig helt sonika ner i gyttjepölarna. Det uppskattas inte av Linnea därför försökte Linnea förmå Tjorven att bada av sig smutsen i det rena sjövattnet. Tjorven tyckte inte det var en bra idé så här gällde det att vara lite smartare än Tjorven. Att locka ut henne i vattnet med en korvbit skulle nog funka. Linnea slängde ut korven. Vad hände då? Ha, den sjönk. Nä, på med en korvbit på en lång pinne…… ungefär som när man grillar korv…. men här var det för att få ”en Tjorven på kroken”. Det lyckades. Tjorven var nöjd och belåten efter att några gånger norpat korven från pinnen innan Linnea hunnit locka ut henne i vattnet.

Sofia och Linnea tillsammans med Tjorven, Selma, Alice och Maya

Alla sätt är bra…. utom de dåliga smiley!

Fortsättning följer, måste bara få nåt i magen…..

// Helena