Japp, nu är jag tillbaka….. mätt och belåten.

En av förra veckans dagar umgicks vi med Beppe och hans matte Maria. En annan med Beppes matte Maria och husse Tommy (nja det var snarare en trevlig kväll) men då fick inte Beppe vara med för han hade nåt ”klegg” i ögonen och vi visste inte om det smittade.

Inget foto togs men här är ett som Tommy tog igår och som kom till oss i ett ”Beppemejl”. Det är så kul för Beppe är en riktig datahacker. Han brukar surfa runt på nätet och skicka lite smått och gott till sina tjejer smiley (Maya är nog favorittjejen!).

Himla skön stil han har Beppe!

**********************************************************************

En annan dag var Zumi, Gunnar och Lillan här. Då åkte vi till agilitybanan. Det uppskattades av alla vovvarna. Till och med Alice tyckte det var härligt att få träna lite grann. Hon kan ju inte bara gå runt och vara gravid hela tiden. Lite kul måste man få ha även om man har valpisar i magen. Zumi var jätteduktig. Hon lärde sig att ta hindren superfort.

Det blev en skogspromenad före agilityn.

Tunneln var inga problem!

Däcket!

Tippen!

Alice på balansbrädan!

A-hindret (betyder det Alice-hindret smiley?)

Alice är suverän på ”Slalom”!

Nä, det blev inga foton tagna på när Selma och Maya körde agility. Det får bli en annan gång.

// Helena