…. här ligger ja…..i min vattenfyllda bubbla. Det händer inte särdeles mycket här men så ska det väl va, antar ja. För att roa mig brukar ja leka en lek som ja kallar ”Bruno med knuff”…..alltså, när morsan rör på sig (det händer faktiskt ibland att det gungar ganska mycket här inne) försöker ja få min bubbla att gunga lite extra. Ibland lyckas ja knuffa till Bruno som bor granne med mig = ”Bruno med knuff” smiley. Då sätter Bruno fart på sin boning och försöker göra ”Tillbakakaka”. Sen skrattar vi så vi nästan kiknar smiley. Efter det är vi så trötta så vi somnar smiley. Det behöver vi för vi ska ju växa oss stora och starka inför ”the D-day” då vi ska ge oss iväg till den andra galaxen.

// Lilla Elsa i magen smiley

P.S. Det ryktas bland grannarna att i den ”nya” världen får man inte mat genom naveln. Nä, då kommer den genom munnen.
Jag måste medge att det faktiskt ser ganska gott ut ! D.S.