Nä, vi är hundbitna………………. hi, hi, hi smiley.

För att trivas i vårt sällskap måste man nog tycka om hundar, åtminstone lite grann….. eller kanske ganska mycket om jag tänker efter. För oss är Selma, Alice och Maya centralfigurerna i vårt liv. Vi ser helt enkelt till att göra saker som hundarna kan hänga med på. Resten struntar vi i. Självklart lämnar vi dom ensamma hemma en stund ibland men det blir aldrig några längre stunder.

Hur som helst har vi de senaste dagarna fått ägna oss åt vår stora hobby smiley!

I onsdags var Zumi, Gunnar och Lillan på besök. Vi tog, för ovanlighetens skull, en skogspromenad med kopplade hundar. Vi har ett underbart vackert skogsområde i närheten som ligger i ett naturreservat. Det innebär att det alltid råder koppeltvång där.

Här har vi stannat till för att titta på ”Jättegrytor”.

******************************************************************

Igår kom Akilles, Micke och Anna hit. Vi tog också en koppelpromenad, den här gången vid våtmarken som ligger strax innan man kommer fram till Nynäshamn.

Där träffade vi ett par från Valdemarsvik. De hade med sig en pumi men berättade att de även hade en portis. Han var inte med pga att han ska till Österbybruk (!) med sin uppfödare. Då lovade vi att vi skulle hälsa till honom eftersom vi också ska till Österbybruksutställningen med Selma och Maya (även Milton och Mimmi) på lördag.

Väl hemkomna blev det ”Fullt ös – medvetslös” på Maya och Akilles. De rejsade och busade på tomten medan vi 2-bentingar tittade på med varsitt glas äppeljuice i handen(eeeeh…..).

Nja, just här kanske det inte är full fart precis smiley.

Vi njuter i solskenet!

Lakritstrollen Akilles och Maya!

Akilles försöker flirta med Alice men han hade inte så stor framgång……