Det hände nåt jättekonstigt idag. Jag låg som vanligt i godan ro och simmade runt i det härligt kroppstempererade vattnet i min underbara värld. Plötsligt kändes det som om nån stirrade på mig. Ja, jag är ju blind så jag såg ingenting men min intuition sa mig att här var nåt skumt i görningen. Jag hojtade till närmaste granne att skicka vidare. Det bubblade och for runt om mig. Till slut hade alla i församlingen upptäckt detta underliga fenomen. Var det ett ufo? Skulle vi bli invaderade?

Jag hörde glada röster som sa: Jippie, Alice, du ska bli mamma igen…..

Jag förstod inte vad som menades med det men efter en stund slutade i alla fall ”Ögat” att stirra på oss.

Kanske var det bara en konstig dröm? Hur som helst, nu ligger jag här i lugn och ro. Jag känner hur kroppen växer för var dag. Kanske kommer min lilla lya att vara för liten snart. Då får jag nog flytta till ett större ställe. Det blir nog i en annan galax som ligger långt, långt bort. Förhoppningsvis är det ett ställe med mer ljus och space där jag kan hitta på en massa roliga saker.

Vi ses!

Lilla Elsa smiley

Helenas kommentar: Hi, hi, idag har vi varit och ultraljudat Alice smiley. Stackars lilla Elsa som trodde att det var ett konstigt ”Öga” som stirrade på dom. Vi såg ett helt gäng små valpar i magen. Nu blir det en spännande väntan fram till valpningen då vi får veta vad det är för små individer som gömmer sig därinne.

I bilen på väg till Haninge djurklinik!

I väntrummet!

I vanliga fall älskar Alice att ligga på rygg. Men när det är hos veterinären är det inte lika skoj……..

Ultraljudsbilden som bekräftar att det finns ett gäng valpar i Alice mage smiley!