Tröööött smiley……..

Det bästa med att vara nylöpt och nyparad är att det är helt okey att vara trött. Det blir ju inte sämre av att man blir lite extra bortskämd smiley. Mina människor bjuder på en massa gottis, t ex köttbullar, leverpastej och korv. Förra gången jag hade valpisar i magen mådde jag så fruktansvärt illa hela tiden och kunde knappt äta. Jag misstänker att människorna den här gången har en strategi att göda mig för jag får även något konstigt godis när vi är på promenad. Det liknar torrfodret som jag brukar äta men det smakar annorlunda (Helenas not: högenergifoder!).

Just nu vill jag sova mest hela dagarna. Om människorna ropar på mig så masar jag mig upp ur sängen och kollar vad dom vill men sen sjunker jag ner på golvet och……. somnar om. Det är tur att jag inte börjat skolan som Selma och Maya för det skulle jag inte orkat. Nä, det är så mysigt att ligga på divanen och äta praliner….. det borde varenda jycke få prova på nån gång smiley!

Självklart går jag långa promenader varje dag men att rejsa runt i skogen överlåter jag till Maya och Selma. Jag lunkar på i min egen takt, gärna i samma tempo som 2-bentingarna.

// Alice

Mysigt värre!

Jag och min älskade husse!