Jiiiiiippie……. Jag går i skolan! Det är helt fantastiskt roligt och jag är såååå duktig smiley säger mina 2-bentingar.

Alltså, jag lär mig att inte att läsa och skriva och sånt. Nä, jag lär mig att hoppa över hinder, genom däck, balansera på plankor, springa genom tunnlar. Det kallas visst för agility. Fast jag tycker det är ungefär som när jag springer i skogen. Där finns det också hopphinder, man kan balansera på kullfallna trädstammar och springa genom tunnlar (täta buskage). Det är såååå roligt att gå i skolan och det är så kul att göra något eget tillsammans med Sofia utan att mamma och moster är med. Då får jag verkligen visa vad duktig och läraktig jag är. Att det är andra hundar med i skolan bryr jag mig inte om. Jag är inte där för att leka utan för att träna.

Moster Selma går också i skolan. När min skola är slut börjar hennes. Hon är lite duktigare så hon har börjat i 2:an!

// Numera får ni kalla mig Maya Agilitymästaren smiley (skryter jag? Nä, men 2-bentingarna säger ju att jag är fantastiskt duktig!)

Se, så koncentrerad jag är!

Genom däcket!

Över hindret!

Selma hoppar över hindret (tyvärr, hade det börjat mörkna så det var svårt att få klara bilder)!