Hipp, hipp, hurra för mig som fyller 1 år idag smiley!!!!
Grattis till mina syskon som (konstigt nog) också fyller 1 år idag….. Grattis!

För precis (nja med några timmars differens) 1 år sedan, på självaste påskaftonen, tyckte jag och mina syskon att: ”Nu är det alldeles för trångt här inne. Dessutom vill vi ut och se hur det ser ut på utsidan av mammas mage”.
Vi överraskade dom allt…. ja, människorna alltså….. morsan visste vad som var på G…. men ni skulle sett 2-bentingarnas miner när jag ploppade ut som ”förste man” en hel vecka för tidigt.

Men herregud, vi hade aldrig fått plats om vi skulle fortsatt växa där inne. Morsan såg ut som en gris…. ingen vacker syn smiley. Mamma har berättat att hon tyckte det var enormt skönt när tjockmagen försvann. Moster Selma blev livrädd…. hon trodde vi skulle komma och äta upp henne, eller nåt. Nu älskar hon mig!

Liten, blöt och med en mamma som undrade vad som kommit ut därbak (”Men se för jösse namn till att stoppa ner det i en svart påse som ni brukar göra med avfallet! utropade hon”) fick jag en mysig plats under tröjan på människorna medan mamma tog nya krafttag och ploppade ut Vincent. Nu gick det upp ett ljus för lilla mamsen att hon fått småttingar som skulle tas om hand. Från den stunden har hon varit den bästa mamma man kan tänka sig.

Som sagt, idag är det min dag och jag tänker göra så många hyss jag bara kan innan dagen är slut för inte kan väl min familj bli sur på mig som är födelsedagsbarn smiley ?!?

// Världens bästaste, vackraste, superduktigaste Maya (Skrytsam? Jag som är så blyg utav mig smiley)

Här är jag 1 vecka gammal!

Här är jag i Härjedalsfjällen. Jag äääälskar snö!