Hej!

Jag heter Milton och bor i Nacka hos den bästa familj man kan tänka sig. Mina flockmänniskor heter Mimmi (det är hon som har den mesta ”hundkollen” tror jag), John, lillmatte Denise och lillhusse Philip.

Jag gillar att läsa serietidningar och mina favoriter heter Batman, Fantomen, Stålmannen och Spider-Man. Jag vill också se ut som dom. Jag menar…… alla har kalsonger på sig. Det är ingen som går omkring med yllebyxor. Jag sa till Mimmi: Nu åker vi till mig syster Maya och gör så att jag blir mer lik mina seriehjältar!
Sagt och gjort. John, Mimmi och jag åkte till Nynäshamn igår kväll.

Min ”förstafamilj” blev så glada att se mig igen…. även om jag blev lite utskälld både av syster Maya och mamma Alice. Först gick vi en promenad, sen lekte jag och Maya så det stod härliga till inomhus. Därefter såg Helena till att jag blev lik hjältarna.

När jag väl var klar var mamma, Maya och Selma väldigt nyfikna och kontrollerade noga att allt gått rätt till. Jag fick MVG och jag kände mig så snygg. Helena blev stormförtjust när hon såg slutresultatet. Hon sa att jag blivit en riktig tjejmagnet smiley!

Det kändes lite annorlunda när jag kände snön falla på min rumpa imorse och helt plötsligt upptäckte jag att jag hade en svans därbak. Jag försökte fånga den men det lyckades jag inte med smiley.

// Amazing Selma’s Arabian Milton……. men ni kan kalla mig Milton!

Här faller pälsen.

Nästan färdigt.

Skitsnygg! utropade hela familjen Ekström i kör

Nä, jag är inte ett dugg galen! säger Milton till Maya

Aaaargh, kom hit så jag kan bita dig i tårna! hojtar Maya till Milton