Jodå, nog tycker jag att hon är lite lik Ronja Rövardotter…. min syster Zumi smiley. Hon har lika härligt hårsvall och jag kan ge mig på att hon kan dra i med ett vårskrik om det skulle behövas. Att hoppa över djävulsgapet skulle nog både hon och jag våga (om vi hade hittat nåt förstås).

Hur som helst hade vi en underbart härlig dag i dag. Först tog 2-bentingarna med oss på en uppfriskande skogstur. Snön gnistrade och solen sken. Vi hade så roligt….. vi hoppade och skuttade och dessutom har Zumi också kommit på att det finns godisstenar. Vi hjälptes åt att leta upp stenarna. Vissa var jäääättehöga medan andra var lite lättare att ta sig upp på.

Mamma och moster är ju lite tråkigare. Dom går mest och strosar efter 2-bentingarna. Dom har liksom tappat farten tycker jag. Nä, tacka vet jag Zumi. Hon håller samma tempo som jag och det är härligt smiley.

Väl hemma igen smaskade 2-bentingarna på mackor och drack kaffe medan vi stackare fick titta på. Fy så orättvist (fast vi hade förstås fått en massa godsaker i skogen).

När Zumi och hennes människor (Gunnar och Lillan) åkte somnade jag, mamma och moster i en hög på golvet.

// Maya

Titta vilka rosiga kinder (ja, inte våra utan människorna smiley)

Vi har jobbat oss så varma så det ångar om oss!

Det här förstår ni, det är Ronja Rövardotter – min härliga syster!