sa Selma till mig imorse…..
Ja, jag tycker det är lite orättvist……
Selma fick ett snyggt, rött armband idag. Förut har hon haft vita och blåa armband och då har jag inte varit så avundsjuk. Men jag tycker att rött är så vackert och jag tycker att jag passar så bra i det. Jag funderar på om jag ska ”låna” armbandet någon dag smiley.

Matte säger att Selma får ha snygga armband på sig dom stunder hon inte har tratten runt halsen, t ex när vi ska gå ut och gå.

Kanske vill jag inte ha armband i alla fall….. inte om det innebär att jag måste ha tratt….. det verkar vara så himla jobbigt….. speciellt när man ska sova eller springa upp och ner i trappan. Inte får Selma leka med oss heller för då kan såret på armen gå upp. Det är ett himla dumt ställe att ha sår på för så fort Selma böjer handleden (vilket hon gör varje gång hon tar ett steg) finns risk att såret går upp. Dom andra såren (på svansroten, ryggen och i läppen) har läkt jättefint.

Hopp och hej, leverpastej (oj, mums, det lät gott….. vad hungrig jag blev smiley )!!

// Maya

Visst ser Selma lite mallig ut med sitt röda armband? Jag har i alla fall en rosa/lila tofs och mamma Alice en orange (men dom syns inte på bilden).

Min lillhusse Fredrik tycker i alla fall att jag är jättegullig smiley!