Nä, matte brukar alltid säga att vi är ”fothundar”………..
Vi vill helst ligga på fötterna på människorna – vi vill ju vara där dom är. Det spelar ingen roll hur trångt det är, vi får alltid plats.

Ni skulle se hur människorna ålar och krålar för att ta sig upp från köksbordet när vi har parkerat oss under bordet – det är faktiskt riktigt roligt att se. Dom vill inte störa oss så därför ser dom ut som ormmänniskor.

En annan syn är när matte sitter på ”lilla” toaletten som är så liten att hon nästan får backa in. Vi tycker det är sååå mysigt så hela gänget brukar klämma ihop sig på golvet på mattes fötter, hi, hi, hi……
Matte vill inte visa en bild på hur det ser ut….. Konstigt, va smiley?!?!
Nä, ni får istället se hur det ser ut i köket när det är matlagning på G!

// Alice, Maya och Selma (som mår bra trots operationssår)