Ordningen är återställd smiley…… jag behöver inte flytta!
Förresten tror jag inte att jag skulle trivas om jag inte fick ha Alice och Maya hos mig – jag äääälskar dom (speciellt när dom löper smiley ). Nä, om jag ska vara helt ärlig hade jag nog inte velat vara utan MINA människor heller.
Mina 2-bentingar har äntligen fattat att det inte är grabbar jag kollar efter när jag löper – jag gillar nämligen tjejer. Rocky hade kunnat uppvakta mig hur mycket som helst jag hade ändå aldrig låtit mig lockas in i några dumheter.

Hur som helst, skönt att vi äntligen får springa lösa i skogen igen även om det dröjer några dagar till innan vi kan träffa våra killkompisar (men som ni förstår är DET inte ett problem för mig smiley). I helgen var det massa 2-bentingar som for fram PÅ VATTNET på sjöarna som finns i skogarna vi brukar besöka. Dom hade konstiga saker på fötterna. Det verkade inte som om dom sprang utan dom, liksom, flöt fram (matte och husse kallade det för skridskor?????).

Idag fick vi ha skogen helt för oss själva för nu är det blött på sjöarna även om det inte går att dricka vatten i alla fall – konstigt smiley (matte förtydligar: det har töat så nu är det blött ovanpå den ca 10 cm tjocka isen).

Tjolahopp, tjolahej…. tack för mig!

// Selma

P.S. Alice och Maya hälsar att dom skulle aaaaldrig låta mig flytta, så det så! D.S.

Vad vore vi utan varandra? Ingenting!
Vi drömmer oss tillbaka till sommaren -08 när vi var på Gotland. Snart kommer en ny sommar med salta bad och bus på klipporna!