Nä, nu får det vara nog……. jag blir nog tvungen att flytta…….det har blivit oordning i flocken…..jag förståååår inte vad som hänt med matte…….

Jaha, du undrar förstås varför jag vill flytta…..
Jo, vi har inte varit i skogen på 2 hela dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag tror att matte har fått fnatt, hur KAN hon bara låta bli att ta med oss till skogen?????
Kan du förstå det???? Det kan inte jag!!!!!

Matte skyller på att jag och Maya höglöper och att hon inte vill möta en kärlekskrank hanhund som kanske kommer ”löpandes” till oss. Men herreguuud, som om det skulle vara så farligt då???? Jag skulle inte ha något emot att träffa en snygging (tja, en halvsnygging skulle nog också duga, tror jag smiley). Jag har pratat lite om det där med Maya men hon fattar nog inte riktigt vad det är jag pratar om.

Nä, ska det vara många dagars koppelpromenad DÅ FLYTTAR JAG (tror jag, men kanske är det inte bättre hos någon annan?)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

// Selma

Blog Image

Ja, titta matte, jag har redan börjat packa väskan, bara så du vet!