Ooooh, vilken rolig kväll det var igår!
När det blivit mörkt ute hände det saker, vill jag lova. Det sprakade och knastrade och small smiley.
Vadå????
Skotträdd?
Nä, vad är det?
Jag och mamma och moster var ute på tomten och lekte. Med jämna mellanrum såg vi vackra färger på himlen. Sen kom det ett ”pang” eller ”psssshhhh” eller ”ooiiiiihhhh….poff!”. Det var kul tyckte jag smiley. Men det var inte från oss smällarna och ljuden kom, för matte säger att hon inte vill att vi ska smälla smällare. Det finns så många hundar och andra djur som är rädda när det låter högt – jag tycker JÄTTESYND om dom smiley. En av våra kompisar är jätterädd och det är INTE roligt.

Vi hade trevligt sällskap också – det var flera mellanmänniskor hemma hos oss. Mellanmänniskor är såna där som inte är valpar men dom är heller inte vuxna tikar och hanar – dom är någonstans mittemellan. Det är skojigt att vara med mellanmänniskor för dom är stora nog att gå ut och gå med oss samtidigt som dom tycker det är roligt att leka och busa!

// Maya

Blog Image

Här är jag tillsammans med mamma, moster och mellanmänniskorna!