Det var så spännande så att jag nästan kissade på mig (nä, det är bara småvalpar som gör sånt, men nääästan smiley ).
Varför då?
Jo, det var ju julafton och vi skulle få besök av en mycket speciell person hade mina 2-bentingar sagt. Vi väntade hela dagen. Först var vi ute i skogen och sprang av oss. Inte nog med det – jag blev stor samma dag (jag började nämligen löpa på självaste julafton). Sen kom det en massa 2-bentingar som på något sätt hör ihop med vår familj. Hur vet jag inte riktigt men det känns som om dom alltid funnits där även om dom inte lever i vår flock. Matte sa att det var hennes mamma Majvor, pappa Claes, bror Micke, svägerska Kajsa och Ebba och Olle (mattes brorsbarn) som kom till oss. När det hade blivit mörkt ute kom den mycket speciella personen. Han hade massor av päls i ansiktet (kallas skägg enligt matte), stor mage och glasögon – det var TOMTEN! Han hade en stooor säck full med julklappar med sig. Nästa år vill jag ha fler julklappar – det var jätteroligt att öppna dom. Selma, Alice och jag fick flera julklappar var. I paketen var det godis, grisknorrar, leksaker och mumsigast av allt var paketen med lammlever smiley ….. såna hade jag velat ha fler av!

Tyvärr, kunde inte tomten stanna hela kvällen hos oss för det var andra valpar som väntade på honom men han LOVADE att komma tillbaka nästa år…. åh, vad jag längtar till nästa julafton!

// Maya

Blog Image

Selma, Alice och jag är finklädda i våra julklänningar!

Blog Image

En av mina julklappar – en blå elefant med ”pipande” snabel!

Blog Image

Selma är modig som vågar gå fram till tomten…..

Blog Image

Alice är ännu mer modig, hon gav tomten en puss!

Blog Image

Ja, till slut vågade jag mig fram också!

Blog Image

Här är 4 nöjda och glada ”barn” efter tomtens besök. Från vänster Fredrik (hm, håller han på att somna????), Ebba, Olle och Sofia!