….. nu ska du få se några snygga före- och efterbilder.
Igår tog vi en härlig skogspromenad med ”Familjen Beppe” (nja, de heter visserligen Svensson i efternamn med vi tycker att Beppe är huvudpersonen i familjen smiley ). Beppe tog med sig sina människor Maria och Tommy och slog följe med oss runt Långsjön. Vi sprang uppför berg, nerför berg, genom sankmarker, lekte tafatt mellan träden, hoppade på grenar över vattendrag, skällde på en människa med 2 hundar som plötsligt dök upp i ”vår” skog och vi hade allmänt skoj.
Maria sa att när Beppe kom hem skulle det bli julbad för hans del. Våra människor sa att detsamma gällde oss smiley. Sagt och gjort, vi fick i tur och ordning rätta in oss i ledet för schamponering….. det är tråkigt men tydligen något som måste göras lite då och då. Därefter kom den härliga stunden på trimbordet – det är däremot jättemysigt.

Så nu är vi julfina, synd bara att det fortfarande var blött och lerigt i skogen idag. Vi hoppas inte matte och husse får för sig att vi måste göra om gårdagens procedur en gång till innan tomten kommer.

// Selma, Alice och Maya

P.S. Hipp, hipp, hurra för Maya och alla syskon som fyller 9 månader idag smiley ! D.S.

Blog Image

Här försöker människorna få ”ordning” på oss………..

Blog Image

Även hussar kan ha ”gottis” i fickorna!

Blog Image

Tycker du verkligen det ser ut som vi behöver ett bad??????????

Blog Image

Så här fluffiga och fina blev vi efter gårdagens bad!

Blog Image

Tänk, på ”Hundudden” har tomten hängt upp kärvar och talgbollar till fåglarna – han är snäll han!

Blog Image

Det kom ett mejl från Beppe idag och han har visst redan förberett sig inför dopparedagen tillsammans med en av sina kattvänner smiley !