….. i det Ekströmska vardagsrummet?????

Neeeej, en mycket brutal form av fettsugning av Kanin, som på ett skumt sätt åter blivit en fet och frodig rabbis trots Mayas plastikkirurgi förra veckan smiley. Eftersom Mayas metod inte var effektiv nog bestämde sig Maya, Selma och Alice att denna gången hjälpas åt. Genom att slita och dra i Kanin lyckades de med gemensamma krafter både slimma till kroppen och dessutom göra Kanin längre – de var mycket nöjda med resultatet efteråt smiley.
Kanske skulle Kanin få behålla sin smalare form längre tid efter den behandlingen. Frågan är bara om Kanin överlevde ingreppet, vad tror du??????

// Helena

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Så där, Kanin….. Dags att vakna, nu har du blivit både smal och lång! Deklarerar Alice, Selma och Maya i kör