Visst låter det som något som är provocerande? Utmanad….. Låter som glatiatorspel eller tornerspel eller ”Nu ska jag slå dig på käften, sen får vi se om du lyckas slå tillbaka”. Min första tanke var att jag inte gillar att bli utmanad men när jag smakat på ordet en stund så insåg jag att jag gillar utmaningar, MED 1 krav – att jag ska vinna!!!!!!!!!!!!!

Läs om utmaningen i dagboken hos min kära vän Margona: http://www.gyntesboligan.dinstudio.se/ (den 6/12).
Även Klara har utmanat mig genom att lämna en kommentar i min blog under ”Studslera” som du hittar under kategorin November 2008. Klara har en hemsida som heter: http://www.freewebs.com/sixtenthedog/index.htm

Tyvärr, är det svårt att utse en vinnare i den här utmaningen så därför låter jag bli att utmana någon annan. Dessutom är denna utmaning som ett pyramidspel – den som hamnar längst ner har inga fler att utmana, eller hur?

Här är i alla fall 7 roliga, konstiga, lustiga, alldagliga saker om våra 3 underbara och fantastiska vovvar smiley :

* Maya ska bli kirurg när hon blir stor. Hon övar som bäst på att operera, bl a har hon gjort Bamse enögd, Kanin har genomgått en fettsugning (det såg ut som snö i hela huset men det var bara Kanins stoppning), Björne har ingen nos kvar (stackarn hur ska han nu kunna lukta sig till mumsiga blåbär???) mm mm.

* Alice har de vackraste och kloka ögon man kan tänka sig. Hon söker ofta ögonkontakt och då drunknar man i ögonen, helt enkelt.

* Alice och Selma övar ofta konstsim: de ligger på rygg, bredvid varandra, och svänger på kropparna fram och tillbaka samtidigt som de har ett grymtande läte för sig smiley.

* Selma är klok som en bok. Hon förstår precis allt vi säger och innan vi ens hunnit tänka en tanke vet hon vad som är på G!

* Maya älskar att stå överst i källartrappan med ett märgben i munnen. Hon släpper benet så att det dunsar ner för trappan med ett dån. Hon tittar hur långt benet kommit. Om hon anser att benet inte kommit tillräckligt långt trippar hon ner och hämtar upp det. Proceduren upprepas till dess hon är nöjd med resultatet!

* Selma, Alice och Maya är alltid sams (även om det kan låta som om de tänker mörda varandra är det alltid på lek).

* Sist men absolut inte minst: De är de bästa vänner och följeslagare man kan tänka sig här i livet!

// Helena

Så här ser det ut när en portis är ”utslagen”:

Blog Image

*********************************Selma*********************************

Blog Image

********************************Alice********************************

Blog Image

*********************************Maya**********************************