Vi har inte varit på en portisträff i Stockholmsområdet på jäääättelänge. Senast var någon gång tidigt i våras. Dessutom har det inte varit så många träffar planerade under året. Den förra kom ut så sent på klubbens hemsida att vi inte ens hann fundera på möjligheten att åka på den (jag vet att det inte var aktivitetsombuden Lena och Siiris fel).

Idag var vi i alla fall en tapper skara på 10 personer och 9 hundar som träffades vid Ågestagården i Huddinge. Lite tokig dag var det eftersom portisarna ställdes på Stora Stockholm vilket säkert gjorde att många valde utställningen istället för träffen. Vi var också i valet och kvalet vilket vi skulle välja – hade varit jättespännande att åka till utställningen men samtidigt är det betydligt roligare för hundarna med en träff. Vovvarna som var med var Selma, Alice, Maya, Akilles, Zumi, Mozart, Turbo, Milano och Lady (som var minstingen på 6 månader).

Vi gick en promenad på ca 6 km och därefter blev det efterlängtad fikapaus vid strandkanten.

// Helena

Blog Image ——————————————-På promenad!—————————————————Blog Image

———————————-Pia, Lena och Siiri med ett gäng portisar!—————————

Blog Image

——————————————-Peter och Micke med Alice och Akilles———————–

Blog Image

———————————————-Gunnar och Zumi!——————————————–

Blog Image

———————————————Portisar som leker!——————————————–

Blog Image

——————————————-Snart fikadags!————————————————–

Blog Image

————————————————Framme!—————————————————–

Blog Image

———————————————Pia har fått ett gäng kompisar!—————————–

Blog Image

———————————-Kan man få smaka? undrar Selma och Alice————————-