…. som gick i rasande fart.
Hi, hi, hi…. nä, vi har inte varit rasande arga i helgen…… vi har träffat fullt av släktingar, helt enkelt vovvar av samma ras smiley !

Det började med att Milton (brorsan!) och hans matte Mimmi hälsade på hos oss i fredags efter lunch…. Milton var lite långhårig så matte och lillmatte friserade honom. Vi har så kul ihop när vi ses men det är trååååkigt när han måste stå på trimbordet för då kan man ju inte leka.
Några timmar efter att Milton och Mimmi åkte hem kom Beppe ”Bus” med husse Tommy och matte Maria på besök. 2-bentingarna åt mat medan jag, morsan och moster busade med Beppe.

Tidigt i lördags morse packade 2-bentingarna in väskor i baksätet på bilen och oss på vårt vanliga ställe, längst bak. Vi åkte i många timmar (bergis 100 men enligt matte var det bara 3). När bilen stannade och vi fick hoppa ut och sträcka på benen möttes vi av ett gäng släktingar (”rasande” snygga och trevliga allihop!). Matte sa att vi var framme i Krylbo och att det här kallades för portisträff. Vi träffade många nya släktingar och en hel del gamla bekanta. Vi fick leka och busa en lång, lång stund – det var så roligt!

Om du tror att helgen slutade här har du fel – vi fortsatte, nämligen, lördagen med att åka hem till Sintra (en mogen portisdam i sina bästa år smiley ) och hennes matte Maria och husse Thomas. Tänk att vi fick bo över hos Sintra – hon är så snäll. Maria och Thomas är också jättesnälla och dom gav oss godsaker lite då och då. Det är inte ofta man får smaka ”Mor Marias smaskiga älgbullar” – dom går inte av för hackor, vill jag lova!
När det var dags att sova kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle ligga i rummet där mina 2-bentingar låg och sov eller om jag skulle sova i Sintras bädd eller möjligtvis försöka mig på en ”Jag ligger inte i sängen så länge tårna nuddar golvet” hos Maria och Thomas. Det var vääääldigt mysigt i Marias och Thomas säng och när Sintra hoppade upp och la sig där funderade jag på att göra likadant men jag vet ju att jag inte får för husse och matte så jag lät bli – visst är jag väluppfostrad smiley…….

Innan vi åkte hem igår tog vi en härlig skogspromenad i en trollskog som bergis var full av björnar och vargar – men vi såg inga som tur var för, hu, det hade nog varit lite läskigt.
Vi (jag, morsan och moster) sov som stockar i bilen hem.
Tänk vilken händelserik och rolig helg vi har haft och tänk så snälla 2-bentingar och släktingar det finns runt om i landet smiley!!!!!!!!

// Maya

Här kommer lite foton. Vädret var inte det bästa så bilderna blev lite mörka och suddiga.
Fler bilder och info finns i dagboken på Cocos (min morbrors) hemsida: http://www.gyntesboligan.dinstudio.se/news_1.html

Blog Image

Blog ImageBlog ImageBlog Image

************** Portisträffen slutade här men vår helg fortsatte….. **************

Blog Image

******************** 4 vackra flickor på en sten i trollskogen *****************

Blog Image

**************************** Herren på täppan! **************************

Blog Image

********************** Brandman Peter håller koll på elden ; ) *****************

Blog Image

***************** Sofia och Maya väntar på att korven ska bli klar ***************Blog Image*********************** Härliga, sociala Sintra *****************************

Blog Image

******************** Yes, nu vankas det korv – mums! ***********************