Det här är skitroligt smiley (hoppsan, nu svor jag)…… jag träffar syskon på löpande band. Igår var det Milton och idag var det Zumi!
Zumi, husse Gunnar och matte Lillan följde med oss ut i skogen. Jag, Zumi, mamma Alice och moster Selma busade i snön och det var superkul. Men efter ett tag började det gå vääääldigt tungt. Det var konstigt, benen var liksom inte lika snabba längre. Det kändes nästan som om någon satt tyngder i fötterna. Vi tittade ner på våra fötter och då upptäckte vi att det hängde vita bollar i pälsen??????? Ju längre vi gick desto större blev bollarna. Matte sa att det inte var någon idé att ta bort bollarna i skogen utan vi skulle få duscha bort dom när vi kom hem.

Vi åkte hem och mycket riktigt försvann bollarna när vi blev duschade – det var skönt! När 2-bentingarna fikade passade vi 4-bentingar på att vila en stund. Sen blev det lite orättvist för det var bara Zumi som fick komma upp på trimbordet (Alice försökte hoppa upp men det fick hon inte för matte). Matte klippte bort en massa päls från Zumis ansikte, det behövdes för hon såg lite ovårdad ut när hon kom, tyckte jag smiley. När Zumi var klar blev det en sista busrunda och brottningsmatch på tomten innan familjen Brandberg åkte hem.

Vi ses igen en annan dag, syrran!

Morsning och good bye, nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova en stund smiley !

// Maya

Blog Image

Vi lärde Zumi att det finns godisstenar i skogen!

Blog Image

Härligt med snö!

Blog Image

Vill du se mina röda ögon? frågar Zumi

Blog Image

Fart……..

Blog Image

Maya och Zumi tar sig en svängom smiley

Blog Image

Portisröra!