…..blev vi när vi lekte hemma hos brorsan Milton idag smiley eftersom det snöat! Men inte nog med det – jag och Milton råkade springa en bit ut på isen när vi var på promenad. Jag sprang ut först för jag trodde det var fast mark men det var det inte. Efter mig kom brorsan. Vi brakade genom isen och det blev kallt, kallt, kallt om magen…. huuuu. Jag blev rädd och simmade mot 2-bentingarna men Milton försökte ta sig upp på isen åt andra hållet. 2-bentingarna lockade på honom men han förstod inte att han skulle släppa iskanten och simma in till land. Det var inte så djupt, som tur var, så Miltons husse John klev ner i det iskalla vattnet (med skor och kläder på) och drog in Milton till land….. åh, vi var så oroliga för Milton. John och Milton sprang hem för att duscha varmt och torka sig. Vi andra gick också i rask takt tillbaka.

Vi forsatte busandet inomhus. Dessutom bjöds 2-bentingarna på jättegod lax glaserad med en blandning av spenat, vitlök och valnötter. Som efterrätt fick de en smaskig tiramisukaka och kaffe. Vi fick inte smaka någonting av dom godsakerna men Milton bjöd på smaskigt torrfoder – det var jättegott smiley (fast laxen var nog godare, tror jag)!

Vi hade en härlig dag hos brorsan och en sak som var rolig var att vi har någonting gemensamt – eftersom ingen av oss får vara uppe i sängar och möbler har vi kommit på att så länge tårna på baktassarna inte lämnar golvet räknas det inte som att vara i möblerna. Vi ligger, helt enkelt, med frambenen och kroppen på sängen medan tårna på baktassarna (nåja, åtminstone klorna) fortfarande nuddar golvet smiley !

Tack familjen Scharf för att vi fick komma hem till er och se att brorsan har det underbart hos er – vi kommer gärna tillbaka om vi får!

// Maya och övriga flocken

Blog Image

Milton och jag leker i snön!

Blog Image

Är det en björn som attackerar?

Blog Image

Snömonstret Milton!

Blog Image

Tittut! säger Milton

Blog Image

Milton försöker ställa sig in hos Selma, men hon är svårflörtad…..

Blog Image

Hoppsan, här är mamma Alice och moster Selma tillsammans med bakkroppen på Milton – vilken usel bild, eller hur…..

Blog Image

Dragkamp!

Blog Image

Maya har ockuperat Mimmis knä – det tycker inte Milton om….

Blog Image

Se sån stil vi har…. här ligger vi på Denices säng. Dessutom har jag hittat Miltons tuggben! säger Maya