Alice tänker:

Vov, det är härligt att varje dag få springa lös i skogen. Jag busar med Selma och Maya och då och då hittar matte på något roligt. Jag äääälskar när hon stoppar ner handen i fickan och plockar upp en godis. Helst vill jag att hon bara ska ge godis till mig men det händer nästan aldrig. Matte tycker att jag ska dela med de andra tjejerna.
Vi håller på och övar på en ny grej: matte står en bit ifrån och slänger en Frolic som jag, Selma eller Maya ska försöka fånga i luften. Det går inte alltid så bra för mig, jag tror det beror på att jag har så mycket hår för ögonen. Selma är en hejare på att fånga godisen. Men om Selma eller Maya missar att ta godisen i luften är jag snabb som en vessla, dessutom har jag fantastiskt bra luktsinne (om jag får skryta smiley), så då snor jag Frollen framför näsan på dom – mums!

När vi kommer hem från skogen har matte bestämda rutiner (som inte går att rucka på): Om vi blivit skitiga om benen, vilket vi blir om det inte är fruset i marken eller väldigt torrt, går vi in via källaren och tvättar av oss i duschen. Matte brukar börja med Maya, därefter Selma och sist mig. Vi står på kö och väntar för matte gillar inte om vi far runt i huset för då blir det tassavtryck överallt. Efter det stretchar matte oss – vad det ska vara bra för vet jag inte – det är inte det bästa jag vet. Men som sagt, matte tycker att det är viktigt.

Sen får vi äntligen mysa in oss i våra bäddar som står i husses och mattes sovrum. Det är huuur häääärligt som helst smiley.

// en nöjd och trött Alice

P.S. Nu regnar det och då är det extraskönt att kura ihop sig i sin säng! D.S.

Blog Image